Over mij

De Visie

Hey! Ik ben Jasper Briks. Geboren in het Brabantse dorp Budel, waar ik tegenwoordig nog steeds woon. 

Mijn passie voor verf is er al zo lang ik me kan herinneren. Ver voordat ik een spuitbus vast kon houden, kon ik al niet met m’n vingers van de kwasten -en uit de verf- blijven. Vanaf mijn negende heb ik daarom schilderlessen gevolgd, waarin ik onder meer de basisbeginselen leerde van kunst en composities. Al doende leert men, en al lerende doet men, dus met behulp van veel studie, oefening, ervaring en vooral plezier, heb ik me ontwikkeld tot muurkunstenaar. 

Na de middelbare school heb ik de opleiding Toegepaste Psychologie gevolgd. Eén van de dingen die ik daar geleerd heb, was het ontwikkelen van een eigen visie. Met betrekking tot muurschilderingen vertaalt deze visie zich in de volgende kernwaarden: 

  • Levendigheid

Hiermee bedoel ik de uitvoering van de schildering. Het werk is kwalitatief sterk en roept bij jou als kijker verwondering of een wow-effect op. Daarnaast versterkt de muurschildering de sfeer van de ruimte waarin deze zich bevindt. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het afstemmen van kleuren en/of vormen met de rest van de kamer. De hele ruimte leeft als het ware op.

  • Authenticiteit

Elke artiest zijn eigen stijl. Een door Picasso getekende boom en een door Van Gogh getekende boom zijn weliswaar beide bomen, maar daar houdt dan ook elke gelijkenis op. Zo werkt het met een muurschildering ook. Deze wordt volledig afgestemd op jouw wensen als klant, en krijgt tegelijkertijd een unieke uitstraling die Briks typeert. Daarbij is bijna alles mogelijk; een ontwerp dat aansluit op een bedrijfscultuur of -afdeling, maar ook thema’s zoals veiligheid in de buurt of humor.

Afhankelijk van de wensen van jou als klant en de grootte van het project kan ik samenwerken met artiesten uit mijn netwerk. Een goede wederzijdse klik is daarbij één van de belangrijkste uitgangspunten.

Wil je vrijblijvend meer weten of denk je dat ik iets voor je kan betekenen? Neem dan via onderstaande knop even contact op en wie weet zitten we binnenkort aan tafel!